Smještaj

Smještaj

Content Blocks

Sve Economy dvokrevetne sobe opremljene su bračnim krevetom, sefom, wifijem, klimom, minibarom i TV-om ravnog ekrana sa satelitskim programima. Kupaonice imaju tuš kabinu i fen.


Economy sobe su manje od standardnih soba i nemaju pogled na more.

Rezerviraj odmah

Opustite se i iskusite besprijekornu uslugu u elegantno dizajniranim standardnim dvokrevetnim sobama gdje je moderni interijer obogaćen sadržaima koji će vam pružiti maksimalnu razinu udobnosti. Bračni ili razdvojeni kreveti, moderna kupaonica, brzi wireless Internet, TV ravnog ekrana, klima i sef omogućiti će vam ugodan boravak u našem hotelu.

Rezerviraj odmah

Uživajte u boravku u našoj elegantno uređenoj trokrevetnoj sobi opremljenoj bračnim krevetom, pomoćim krevetom, TV-om ravnog ekrana sa satelitskim programima, radnim stolom, minibarom i klimom. Sve trokrevetne sobe imaju tuš kabinu i fen.

Rezerviraj odmah

Dvokrevetna soba s pogledom na more pruža vam sve šro je potrebno za ugodni boravak na godišnjem odmoru. Elegantno uređen interijer sobe i kupaone, bračni krevet, klima, brzi Internet, minibar i TV ravnog ekrana su ovdje kako bi vam pružili ugodan boravak, a iz svake dvokrevetne sobe s pogledom na more pruža se nezaboravan pogled na prekrasni paški zaljev.

Rezerviraj odmah

Ukusno uređene i prostrane obiteljske sobe sa balkonom s pogledom na prekrasni paški zaljev, s udobnim krevetima i opremljenim kupaonicama pružaju vama i vašoj obitelji osjećaj kao da ste u vlastitom domu. Dodatnu udobnost pružaju klima, brzi Internet, minibar i TV ravnog ekrana.

Rezerviraj odmah

Posebne ponude